Samozdravka légzőizom-erősítő, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen

Légzőizom-erősítés gyerekeknek

Asztmával vagy allergiával küzd a gyermek, vagy csak nem alszik jól? Többek között ezeket a problémákat is megoldja a megfelelő légzéstechnika elsajátítása, melyhez segítséget nyújt a Samozdravka légzőizom-erősítő. Amennyiben szeretne többet megtudni a normális légzésritmus visszaállításáról, olvasson tovább!

A légzés azon folyamatok összességét jelenti, melyek az oxigén felvételét és a szén-dioxid leadását biztosítják. Ez a működés a légzés szervrendszerén keresztül valósul meg. Azonban a helytelen légzés számos betegség előidézője lehet.

A gyerekek gyorsan tanulnak és szervezetük is hamar reagál

A vér csökkent szén-dioxid-tartalma gyermekek esetében is számos állapotot idézhet elő. Többek között légzőszervi megbetegedéseket, alvászavart, krónikus náthát, neurózist, allergiát és asztmát. Az évek során a probléma tudományos megoldásával számos kutató foglalkozott világszerte. Ezen munkák közül az Oroszországban végzett kutatások eredményei emelkedtek ki, melyek hozzájárultak a Samozdrav légzőizom-erősítő kifejlesztéséhez.

A több mint 20 éves múlttal rendelkező készülék a legmagasabb szintű nemzetközi előírásoknak megfelelő gyártóüzemben készül. A légzőizom-erősítő az elmúlt két évtized alatt több százezer embernek segített, hogy egészségesebb és energikusabb életet élhessenek. Ma már vezető szerepet tölt be világszinten az orvostechnikai eszközök piacán.

 A Samozdravka, vagyis a Samozdrav légzőizom-erősítő gyermekek számára kifejlesztett változata jótékony hatással bír és a használata is ugyanolyan kényelmes, mint a felnőtteknek szánt változaté. Ha a gyermek elérte azt a kort, mikor már el lehet neki magyarázni a készülék használatának helyes technikáját, akkor bátran kipróbálhatja. A 7 évesnél fiatalabb gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják a légzőizom-erősítőt. A kicsik még gyorsan tanulnak és szervezetük is hamar reagál, azonban a figyelmük még könnyen elkalandozik. Szóval a szülők jelenlétére még a nagyobbak esetén is szükség lehet a légzésgyakorlatok végzése közben.

Samozdravka légzőizom-erősítő, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen

Hogyan segít a Samozdravka légzőizom-erősítő?

Bizonyos betegségek azért alakulnak ki, mert a vér csökkent szén-dioxid-tartalma negatívan befolyásolja a szervezet működését. Szóval a szervezet egészséges működésében fontos szerepet játszik az, hogy mekkora a vér szén-dioxid-tartalma. A szén-dioxid-hiány az erek összeszűküléséhez és a vérkeringés leromlásához vezethet. Mindez olyan betegségeket idézhet elő, mint például légzőszervi megbetegedések, neurózis, alvászavar, krónikus nátha, asztma vagy allergia.

A Samozdravka légzőizom-erősítő használata hozzájárul a megfelelő légzésritmus elsajátításához és alkalmazásához, ezáltal jótékony hatással van az egész szervezet vérkeringésére. A gyermekek könnyen el tudják sajátítani a megfelelő légzéstechnikát a készülék segítségével. A napi rendszerességgel végzett gyakorlatok során, a készüléken keresztül lélegezve normalizálódik a vér szén-dioxid-tartalma, mely bizonyos betegségek esetében gyógyító hatást eredményez. Ráadásul nemcsak a problémák kezelésében hatásos, hanem fontos szerepet játszik azok megelőzésében is.

A megfelelő légzéstechnika nemcsak a komolyabb betegségek megelőzésében és kezelésében segít, hanem többek között a szorongás oldásában, az érzelmek szabályozásában és az indulatok enyhítésében is. A gyermekek esetében gyakran előfordul, hogy nem tudják kezelni az érzelmeiket és adott helyzetben nehezen nyugszanak meg. Ez nem mindig csupán hiszti, számos esetben arról van szó, hogy a gyermek nehezen kezeli az érzelmeit, úgy érzi, hogy nem tud uralkodni az állapotán. Ez akár meg is ijesztheti. Az önmegnyugtatásban fontos szerepe lehet a tudatos légzésnek. A mély, egyenletes légzés lassítja a szívverést, csökkenti a vérnyomást és a stresszhormonok szintjét. Akár az esti rituálé részévé is tehetők a légzőizom-erősítőral végzett gyakorlatok, amelyek a gyermek alvásminőségét is javítják.

A megfelelő légzéstechnika elsajátítása segít az egészségügyi problémák megszüntetésében és megelőzésében, miközben hozzájárul az energikus élet kialakításához. Ha egészséges, kiegyensúlyozott és aktív életet szeretne gyermekének, szerezze be ön is a Samozdravka légzőizom-erősítőt!

forrás: samozdrav.ru 

Samozdrav légzőizom-erősítő tüdő rajz

Mi a mélylégzés?

Amikor levegőt veszünk, akkor a levegő a tüdő alsó részébe jut (ettől mélylégzés a neve). Ha a hasunkra tesszük a kezünket, érezhetjük, hogy a has emelkedik, míg a mellkas alig emelkedik.
A hasi légzés mélyebb, lassabb, ritmusosabb légzést biztosít… A felületes kapkodó gyors levegővétellel nem juttatunk elég oxigént a szervezetünknek…
Az énekesek vagy például akik jógáznak… nagyon jól csinálják… 🙂

Iratkozzon fel az egészséggel kapcsolatos hírlevelünkre: 

A LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

Miért érdemes beszereznem a Samozdrav légzőizom-erősítő? Gyermekek is használhatják a készüléket? Használhatja a család minden tagja ugyanazt a légzőizom-erősítő? Ágyban fekvő betegek is használhatják?

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít visszaállítani a normális légzésritmust.

KÉPES ajánló

Cikkek, fontos információk a légzésről, a Samozdravka légzőizom-erősítőről, az egészségről!

Hogyan szüntethető meg a gyermekkori alvászavar?

A kielégítő alvás elengedhetetlen a jó közérzet és a normál fejlődés érdekében. Azonban az alvászavar gyakori gyermek- és serdülőkorban is, mely hosszú távon komoly egészségügyi...

Samozdravka – hatékony immunrendszer-erősítés gyerekeknek

Vajon miért beteg gyakran a gyermek? Számos esetben a szervezet védekező mechanizmusánál érdemes keresni az okot, hiszen a legyengült immunrendszer nem tud kellő védettséget...

Samozdravka légzőizom-erősítő, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen

Asztmával vagy allergiával küzd a gyermek, vagy csak nem alszik jól? Többek között ezeket a problémákat is megoldja a megfelelő légzéstechnika elsajátítása, melyhez segítséget...

5 ok, amiért érdemes beszerezni a Samozdravka légzőizom-erősítőt

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít...