Samozdravka – hatékony immunrendszer-erősítés gyerekeknek

Légzőizom-erősítés gyerekeknek

Vajon miért beteg gyakran a gyermek? Számos esetben a szervezet védekező mechanizmusánál érdemes keresni az okot, hiszen a legyengült immunrendszer nem tud kellő védettséget nyújtani a betegségek ellen. Következzen néhány tanács, melyek megvalósításával erősíthető a gyermek immunrendszere.

 

A közösségekben a gyermek számtalan baktériummal és vírussal találkozik. Azonban minél erősebb a kicsi immunrendszere, annál ritkábban betegszik meg. Amennyiben mégis megfertőződik, a szervezete könnyebben győzi le a betegséget.

Hatékony immunerősítő módszer a helyes légzéstechnika elsajátítása

Az erős immunrendszer nemcsak a vitaminraktárak feltöltésén, az egészséges táplálkozáson, a pihentető alváson, a rendszeres testmozgáson és a higiéniás szabályok betartásán múlik. Van még egy fontos terület, amiről nem szabad elfeledkezni, ez pedig a légzés. Azonban önmagában mind kevés, szóval érdemes az előbb említett tényezőket kombinálni az immunrendszer megerősítésének érdekében.

Szóval az egyik hatékony immunerősítő módszer a helyes légzéstechnika elsajátítása. A megfelelő, tudatos légzés számtalan élettani előnnyel jár a mindennapokban. Többek között csökkenti a szorongást, pihentetőbbé teszi az alvást, segít kezelni és megelőzni számos betegséget, növeli az energiaszintet és erősíti az immunrendszert. Tehát a gyerekek a megfelelő légzéssel sokat tehetnek az egészségükért.

Mi a gond a helytelen légzéssel?

A helytelen légzési szokások többek között a túllégzés kialakulásához vezethetnek. Ez pedig számos egészségügyi probléma, például a légzőszervi megbetegedések, az alvászavar, a krónikus nátha, a neurózis, az allergia és az asztma valódi kiváltó oka lehet. Hogy miért? Mert a hiperventilláció során csökken a vér szén-dioxid-szintje, mely romló szöveti oxigénellátáshoz és a szervek és szabályozó rendszerek működési zavaraihoz vezethet.

A megfelelő légzéstechnika elsajátításában és alkalmazásában segít a gyermekeknek a Samozdravka légzőizom-erősítő. A készülék rendszeres használata lehetővé teszi a túllégzés megszüntetését. Mindez segít normalizálni a vér szén-dioxid-szintjét, továbbá biztosítani a szabad légutakat és a sejtek jó oxigénellátását. Mindemellett segít megelőzni és kezelni számos betegséget és hozzájárul az immunrendszer megerősítéséhez.

Samozdravka légzőizom-erősítő - a gyermekek állandó segítője

Samozdravka légzőizom-erősítő – a gyermekek állandó segítője

A Samozdravka, vagyis a Samozdrav légzőizom-erősítő gyermekek számára kifejlesztett változata ugyanolyan hatékony és kényelmes, mint a felnőtteknek szánt változat. Ráadásul a készülék állandó segítőjévé válik a gyermeknek, hiszen a praktikus kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhol használható legyen. A légzésgyakorlatok könnyen elvégezhetőek, pihentetőek és nem jelentkezik utánuk légszomj vagy fizikai fáradtság.

 Amennyiben a gyermek elérte azt a kort, mikor már el lehet neki magyarázni a légzőizom-erősítő használatának technikáját, akkor bátran kipróbálhatja. Rövid magyarázatot követően azonnal kezdheti a gyakorlatot, hiszen a készülék használata nem igényel hosszú távú előkészületet és légzésterapeuta segítségére sincs szükség a gyakorlatokhoz.

Azonban a 7 évesnél fiatalabb gyermekek kizárólag felnőtt felügyelete mellett végezhetnek gyakorlatokat a készülékkel. A gyerekek gyorsan tanulnak, így könnyen el tudják sajátítani a megfelelő légzéstechnikát a Samozdravka légzőizom-erősítő segítségével. Ráadásul a szervezetük is hamar reagál, azonban a figyelmük még könnyen elkalandozik. Szóval a szülők jelenlétére még a nagyobb gyerkőcök esetén is szükség lehet a gyakorlatok végzése közben.

A rendszeresen végzett légzésgyakorlatoknak köszönhetően normalizálódik a vér szén-dioxid-tartalma, mely hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez és bizonyos betegségek esetében gyógyító hatást eredményez. Ráadásul a helyes légzés nemcsak az egészségügyi problémák kezelésében hatásos, hanem fontos szerepet játszik azok megelőzésében is.

A megfelelő légzéstechnika elsajátítása segít az immunrendszer megerősítésében. Szeretné, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen és energikus életet éljen? Akkor szerezze be ön is gyermekének a Samozdravka légzőizom-erősítőt!

fotó: freepik.com
forrás: ch-kids.ru

Samozdrav légzőizom-erősítő tüdő rajz

Mi a mélylégzés?

Amikor levegőt veszünk, akkor a levegő a tüdő alsó részébe jut (ettől mélylégzés a neve). Ha a hasunkra tesszük a kezünket, érezhetjük, hogy a has emelkedik, míg a mellkas alig emelkedik.
A hasi légzés mélyebb, lassabb, ritmusosabb légzést biztosít… A felületes kapkodó gyors levegővétellel nem juttatunk elég oxigént a szervezetünknek…
Az énekesek vagy például akik jógáznak… nagyon jól csinálják… 🙂

Iratkozzon fel az egészséggel kapcsolatos hírlevelünkre: 

A LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

Miért érdemes beszereznem a Samozdrav légzőizom-erősítő? Gyermekek is használhatják a készüléket? Használhatja a család minden tagja ugyanazt a légzőizom-erősítő? Ágyban fekvő betegek is használhatják?

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít visszaállítani a normális légzésritmust.

KÉPES ajánló

Cikkek, fontos információk a légzésről, a Samozdravka légzőizom-erősítőről, az egészségről!

Hogyan szüntethető meg a gyermekkori alvászavar?

A kielégítő alvás elengedhetetlen a jó közérzet és a normál fejlődés érdekében. Azonban az alvászavar gyakori gyermek- és serdülőkorban is, mely hosszú távon komoly egészségügyi...

Samozdravka – hatékony immunrendszer-erősítés gyerekeknek

Vajon miért beteg gyakran a gyermek? Számos esetben a szervezet védekező mechanizmusánál érdemes keresni az okot, hiszen a legyengült immunrendszer nem tud kellő védettséget...

Samozdravka légzőizom-erősítő, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen

Asztmával vagy allergiával küzd a gyermek, vagy csak nem alszik jól? Többek között ezeket a problémákat is megoldja a megfelelő légzéstechnika elsajátítása, melyhez segítséget...

5 ok, amiért érdemes beszerezni a Samozdravka légzőizom-erősítőt

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít...