5 ok, amiért érdemes beszerezni a Samozdravka légzőizom-erősítőt

Légzőizom-erősítés gyerekeknek

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít visszaállítani a normális légzésritmust. Az alábbiakban összegyűjtöttünk öt okot arra vonatkozóan, hogy miért érdemes beszerezni a készüléket. Olvasson tovább!

A nyugati orvostudomány és a keleti tanítások is egyetértenek abban, hogy a legfontosabb tevékenységünk a légzés. Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy élelem és víz nélkül akár napokig kibírjuk, azonban levegő nélkül csupán néhány percig maradunk életben. Sajnos a civilizált ember légzése a legtöbbször helytelen, mely már gyermekkorban megmutatkozik. Ennek a problémának a megszüntetéséhez nyújt segítséget a Samozdravka légzőizom-erősítő. A rövid bevezető után következzenek a további okok, melyek miatt érdemes a Samozdravka légzőizom-erősítő mellett dönteni.

 A Samozdravka légzőizom-erősítő segít visszaállítani a megfelelő légzésritmust

A több mint 20 éves múlttal rendelkező Samozdravka légzőizom-erősítő a legmagasabb szintű nemzetközi előírásoknak megfelelő gyártóüzemben készül. A rendszeres használat során hozzájárul a szabályos légzésritmus elsajátításához és alkalmazásához. Állandó segítőjévé válik a gyermeknek.

A készülék hatékony különféle betegségek kezelésében és megelőzésében

A Samozdravka légzőizom-erősítő ma már vezető szerepet tölt be világszinten az orvostechnikai eszközök piacán. A készülék jótékony hatással van a vérkeringésre, hiszen hozzájárul a szervezet vér- és oxigénellátásának javulásához és a működésének normalizálódásához. Ezáltal különféle betegségek kezelésében és megelőzésében hatékony. Többek között légzőszervi megbetegedések, neurózis, alvászavar, krónikus nátha, asztma és allergia kezelésére és megelőzésére alkalmas.

Samozdrav felnőtteknek és gyerekeknek

Az önmegnyugtatásban is fontos szerepe van a tudatos légzésnek

Ráadásul az önmegnyugtatásban is fontos szerepe van a tudatos légzésnek, hiszen a mély, egyenletes légzés lassítja a szívverést, valamint csökkenti a vérnyomást és a stresszhormonok szintjét. Ezáltal a Samozdravka légzőizom-erősítő használata a szorongás oldásában, az érzelmek szabályozásában és az indulatok enyhítésében is hatékony segítséget nyújt. Továbbá a légzésgyakorlatok elvégzését követően javul a gyermek koncentrációs képessége és csökken a fáradtságérzete. A légzőizom-erősítő használatával egészségesebb és energikusabb élet alakítható ki, hatékonyságát több százezer esetben bizonyította már.

A Samozdravka légzőizom-erősítő segítségével hamar elérhetőek a kívánt eredmények

A Samozdravka légzőizom-erősítő bárhol és bármikor kényelmesen használható és ugyanolyan előnyökkel bír, mint a felnőtteknek szánt Samozdrav légzőizom-erősítő. Ráadásul a gyermekek számára kifejlesztett készülék vidám színekkel és mintákkal díszített, továbbá a formája is különleges. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy felkeltse a gyermekek érdeklődését. Ha pedig érdeklődnek iránta, akkor használni is fogják. A gyerekek még gyorsan tanulnak és szervezetük is hamar reagál. Ezáltal a rendszeresen végzett légzésgyakorlatok segítségével hamar elérhetőek a kívánt eredmények.

A készülék segítségével gyorsan és egyszerűen elsajátítható a megfelelő légzéstechnika

A Samozdravka légzőizom-erősítő segítségével a gyermek könnyedén el tudja sajátítani a megfelelő légzéstechnikát, mivel a készülék használata kényelmes és egyszerű, nem igényel hosszú távú előkészületet. Nincs szükség légzésterapeuta jelenlétére sem, rövid magyarázatot követően azonnal kezdheti a gyakorlatot a gyermek. Azonban a 7 évesnél fiatalabb gyerkőcök kizárólag felnőtt felügyelete mellett használhatják a készüléket. A légzésgyakorlatok könnyűek és pihentetőek, nem jelentkezik utánuk légszomj vagy fizikai fáradtság.

Napjainkban általában a gyerekek is helytelenül lélegeznek, ugyanúgy ahogy a felnőttek. Sajnos a rossz légzéstechnika számos betegség kialakulását eredményezheti. A Samozdravka légzőizom-erősítő a normális légzésritmus visszaállításával segít az aktív és egészséges élet kialakításában. Szeretné, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen, akkor szerezze be részére a Samozdravka légzőizom-erősítőt!

forrás: ch-kids.ru

Samozdrav légzőizom-erősítő tüdő rajz

Mi a mélylégzés?

Amikor levegőt veszünk, akkor a levegő a tüdő alsó részébe jut (ettől mélylégzés a neve). Ha a hasunkra tesszük a kezünket, érezhetjük, hogy a has emelkedik, míg a mellkas alig emelkedik.
A hasi légzés mélyebb, lassabb, ritmusosabb légzést biztosít… A felületes kapkodó gyors levegővétellel nem juttatunk elég oxigént a szervezetünknek…
Az énekesek vagy például akik jógáznak… nagyon jól csinálják… 🙂

Iratkozzon fel az egészséggel kapcsolatos hírlevelünkre: 

A LEGOLVASOTTABB CIKKEINK

Miért érdemes beszereznem a Samozdrav légzőizom-erősítő? Gyermekek is használhatják a készüléket? Használhatja a család minden tagja ugyanazt a légzőizom-erősítő? Ágyban fekvő betegek is használhatják?

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít visszaállítani a normális légzésritmust.

KÉPES ajánló

Cikkek, fontos információk a légzésről, a Samozdravka légzőizom-erősítőről, az egészségről!

Hogyan szüntethető meg a gyermekkori alvászavar?

A kielégítő alvás elengedhetetlen a jó közérzet és a normál fejlődés érdekében. Azonban az alvászavar gyakori gyermek- és serdülőkorban is, mely hosszú távon komoly egészségügyi...

Samozdravka – hatékony immunrendszer-erősítés gyerekeknek

Vajon miért beteg gyakran a gyermek? Számos esetben a szervezet védekező mechanizmusánál érdemes keresni az okot, hiszen a legyengült immunrendszer nem tud kellő védettséget...

Samozdravka légzőizom-erősítő, hogy gyermeke egészségesen lélegezzen

Asztmával vagy allergiával küzd a gyermek, vagy csak nem alszik jól? Többek között ezeket a problémákat is megoldja a megfelelő légzéstechnika elsajátítása, melyhez segítséget...

5 ok, amiért érdemes beszerezni a Samozdravka légzőizom-erősítőt

Szeretné, hogy gyermeke elsajátítsa a megfelelő légzéstechnikát és egészséges életet éljen? Akkor érdemes kipróbálnia a gyerkőcnek a Samozdravka légzőizom-erősítőt, mely segít...